Infinity Nail Creations Λάρισας

Το δίκτυο των Infinity Nail Creations μεγαλώνει, επεκτείνεται και έρχεται να παρασύρει στο ρέμα του σαν ποταμός τον κόσμο της ομορφιάς! Έτσι δε θα μπορούσε να λείπει από αυτό, η Λάρισα με τον Πηνείο της, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας και μία από τις πόλεις με ιστορία στα βάθη του χρόνου των ανθρώπινων κοινωνιών, αφού κατοικείται στη σημερινή της τοποθεσία από 8 χιλιάδες χρόνια πριν! Το γεγονός πως είναι η πόλη που έζησε και μεγαλούργησε ο γνωστός Πατέρας της Ιατρικής, Ιπποκράτης, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει, ότι η ομορφιά του σώματος και κατ’ επέκταση της ψυχής είναι το καλύτερο γιατρικό!

Αυτός είναι κ ο σκοπός του ιδιοκτήτη και ταλαντούχου τεχνίτη νυχιών, Στέλιου Παντελίδη, να μεταφέρει τις γνώσεις του από την πολυετή εμπειρία του στο χώρο ομορφιάς όντας από τους πιο παλιούς αποφοίτους της σχολής μας, και σε συνδυασμό με την ορμή της νιότης του αλλά και την ασφάλεια ενός αναγνωρισμένου δικτύου με υψηλής ποιότητας προϊόντα, να τοποθετήσει τη Λάρισα εκεί που της αξίζει, στο κέντρο των εξελίξεων στο χώρο της ομορφιάς γενικά και στην αισθητική των άκρων ειδικότερα!

Το νέο κατάστημα, Infinity Nail Creations Λάρισας, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη διεύθυνση, Κούμα 48, στο ισόγειο, όπου θα λειτουργούν και οι τρεις υπηρεσίες, που προσφέρουν τα Infinity Nail Creations. Έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προϊόντα της Nail Creation, που αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά για την Ελλάδα τα Infinity Nail Creations καθώς επίσης και την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας, όπως τα Γερμανικά προϊόντα ποδολογίας SUDAcare,  τα απίστευτα προϊόντα από Ρωσία ιδανικά για nail art, Aeropuffing αλλά και πλήθος άλλων προϊόντων για μία ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε τεχνίτρια νυχιών και σαλόνι ομορφιάς!

Επίσης το νέο κατάστημα του δικτύου μας θα λειτουργεί και ως Σεμιναριακό Κέντρο, δίνοντας την ευκαιρία μέσω της Infinity Nail Creations Academy σε όσους και όσες θέλουν να μυηθούν στο μαγικό κόσμο των νυχιών για πρώτη φορά να μπορούν να εκπαιδευτούν με γερές βάσεις και γνωρίζοντας όλες τις νέες τάσεις της μόδας, τεχνικές και προϊόντα. Μιας και η μάθηση είναι μία αέναη προσπάθεια να προσεγγίσουμε το άπειρο της γνώσης, όπως συμβαίνει και στα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου μας, θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μετεκπαιδευτικά σεμινάρια τεχνικής, Nail Art και Nail Design αποκλειστικά για επαγγελματίες, από την κορυφαία ομάδα των εκπαιδευτών μας όπως οι  κ. Δεμπεγιώτη Γιώτα, Καρδαρά Αντωνία, Κεφαλά Λία, Λευθεριώτη Ελένη, Χριστοφορίδου Νατάσα, αλλά και τον ίδιο τον κ. Παντελίδη Στέλιο.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε για ακόμη μία φορά να καλωσορίσουμε το νέο μέλος της οικογενείας των Infinity, τα Infinity Nail Creations Λάρισας, και να του ευχηθούμε ότι τα καλύτερα έρχονται! Εξάλλου είμαστε βέβαιοι, ότι όπως κάνετε μέχρι τώρα, θα σταθείτε δίπλα και σε αυτό το κατάστημα του δικτύου μας και βήμα βήμα, όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι με προορισμό το άπειρο! Από την πλευρά μας θα σας παρακαλούσαμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση με τα κατά τόπους τηλέφωνο επικοινωνίας ή με email στο info@infinitynails.gr

Στοιχεία επικοινωνίας

Infinity Nail Creations Λάρισας
Παντελίδης Στέλιος
Κούμα 48 – Λάρισα
Τ.: 2410555759

infinity-mini-logo
infinity-bf