Το δίκτυο franchise Infinity Nail Creations των Mersa Professional Nails ξεκίνησε τη νέα του πορεία τον Οκτώβριο του 2013. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε διανύσει μία επιτυχημένη διαδρομή από το 2005 με το όνομα Nail Creation Professional Stores, έχοντας υπό τη σκέπη του 3 καταστήματα, σε Περιστέρι, Καλλιθέα Αττικής και Πτολεμαΐδα. Από τον Οκτώβριο του 2013 έχουν προστεθεί άλλα 7 καταστήματα με το ΝΕΟ κεντρικό κατάστημα στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω και Νέα Σμύρνη Αττικής, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Κόρινθο, στην Αλεξανδρούπολη και στη Λάρισα, ενώ συνεχίζεται το έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία από διάφορα σημεία της Ελλάδος.

Η φιλοσοφία του δικτύου βασίζεται σε έναν απλό κανόνα. Τα πάντα για τα νύχια! Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει μία ολοκληρωμένη πρόταση είτε πρόκειται για επαγγελματίες του κλάδου, είτε πρόκειται για πελάτες/πελάτισσες που επιθυμούν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εξυπηρέτηση.

Για τους επαγγελματίες, στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε όλα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα ονυχοπλαστικής που προσφέρει η Ολλανδικής προέλευσης Nail Creation και την οποία αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα και Κύπρο, τα Infinity Nail Creations. Επίσης, ακολουθώντας τον κανόνα μας για την πλήρη φροντίδα των νυχιών, μπορείτε να βρείτε πλέον και τα ποδολογικά προϊόντα της Γερμανικής εταιρείας, SUDA-CARE.

PR__7230809

Infinity Learn the secrets of success

Για να γίνει όμως κάποιος επαγγελματίας πρέπει να διδαχθεί τα μυστικά της ονυχοπλαστικής. Αυτή τη δυνατότητα την έχει σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας μέσω του εξειδικευμένου προγράμματος σπουδών της Nail Creation. Η εκμάθηση γίνεται από καταξιωμένους καθηγητές και καθηγήτριες, με γνώμονα την όσο πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Φυσικά η εκπαίδευση δεν τελειώνει ποτέ, γι’ αυτό είμαστε συνέχεια δίπλα σας με τα εξειδικευμένα σεμινάρια που σας παρέχουμε. Για αυτό το σκοπό, στα καταστήματα του δικτύου μας γίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τη διάρκεια του χρόνου εξειδικευμένα ημερήσια σεμινάρια για τους ήδη επαγγελματίες του κλάδου από τους άρτια καταρτισμένους κορυφαίους εκπαιδευτές που ανήκουν στο δυναμικό των Infinity Nail Creations.

Τέλος, μετά από μία δεκαετία εμπειρίας στο χώρο της ονυχοπλαστικής, στα καταστήματα του δικτύου Infinity Nail Creations, υπάρχει η δυνατότητα να εξυπηρετηθούν όσοι και όσες επιθυμούν την περιποίηση των νυχιών τους σε ένα φιλόξενο περιβάλλον από άρτια καταρτισμένους τεχνίτες και τεχνίτριες που έχουν ειδικευτεί στα προϊόντα και τις τεχνικές.

Το δίκτυο franchise Infinity Nail Creations σας παρέχει μία ολοκληρωμένη πρόταση, ένα τρίπτυχο της επιτυχίας! Ένα καταξιωμένο δίκτυο πωλήσεων, την κορυφαία ομάδα εκπαιδευτών και τον τρόπο να συνδυάσετε αυτά προσφέροντας υπηρεσίες παροχής στο υψηλότερο επίπεδο.

infinity-mini-logo
infinity-bf