ΔΙΚΤΥΟ FRANCHISE INFINITY NAIL CREATIONS

Η εμπιστοσύνη, η κατανόηση των αναγκών αλλά και των υποχρεώσεων μεταξύ συνεργατών και η συνεχής βοήθεια και στήριξη είναι τα στοιχεία που οδηγούν σε μακροχρόνιες συνεργασίες. Με αυτές τις βάσεις δημιουργήσαμε το δίκτυο franchise, με το όνομα Infinity Nail Creations.

infinity-logo_watermark

Τι είναι το δίκτυο franchise Infinity Nail Creations;
Κάθε κατάστημα Infinity Nail Creations μπορεί να έχει από μία μέχρι τρεις δραστηριότητες. Αυτές είναι οι εξής:
 • SHOP : Εμπορία προϊόντων περιποίησης άκρων, μόνο για επαγγελματίες. Εκτός από τα προϊόντα της Ολλανδικής εταιρείας Nail Creation, τα οποία διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, συνεργαζόμαστε ακόμη με τη Γερμανική εταιρεία προϊόντων ποδολογίας SUDA, την Ολλανδική εταιρεία προϊόντων εξοπλισμού σαλονιών ομορφιάς Bentlon, καθώς επίσης και πλήθος άλλων εταιρειών έτσι ώστε οι επαγγελματίες στον τομέα περιποίησης άκρων να μπορούν να προμηθευτούν ότι χρειαστούν! Από το 2017 είμαστε αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ρώσικης εταιρείας Nail Art:  Aeropuffing.
 • SEMINARS : Σεμινάρια είτε για αρχαρίους είτε για επαγγελματίες από την κορυφαία ομάδα εκπαιδευτών της Nail Creation Academy. Τα τμήματα των αρχαρίων λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ τα εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
 • SALON : Η παροχή υπηρεσιών περιποίησης άκρων. Έχοντας την αποκλειστικότητα μίας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των νυχιών, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με τα προϊόντα αυτά!
Γιατί να γίνεται μέλος του δικτύου franchise Infinity Nail Creations;
Για τη συνεχή άνοδο της εταιρείας μας, Infinity Nail Creations, τα τελευταία χρόνια και την καταξίωσή της ως μία από τις κορυφαίες στο χώρο περιποίησης άκρων σημαντικό ρόλο έπαιξε το δίκτυο franchise. Η επιτυχία αυτή στηρίζεται κυρίως στη νοοτροπία μας ότι οι συνεργάτες μας δεν είναι απλά συνεργάτες, αλλά οικογένεια και γι’ αυτό το λόγο από τη μεριά μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να δείχνουμε έμπρακτα αυτή μας την στήριξη με μία σειρά δράσεων που αποφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια των Infinity Nail Creations. Επιγραμματικά κάποια από αυτά τα πλεονεκτήματα είναι τα εξής :
 • Μικρή οικονομική υποχρέωση από πλευράς σας για την ένταξη στο δίκτυο franchise Infinity Nail Creations. Θεωρούμε ότι τα λεγόμενα royalties (πληρωμή για δικαιώματα χρήσης επωνυμίας) είναι ένας θεσμός που δημιουργεί μία ανισότητα μεταξύ συνεργατών και δεν βοηθάει στο χτίσιμο μίας μακροχρόνιας ισότιμης συνεργασίας
 • Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση στις τιμές τιμοκαταλόγου και συνεχής προσπάθεια με τους οίκους του εξωτερικού-προμηθευτές για τη δημιουργία ενός πραγματικά ανταγωνιστικού τιμοκαταλόγου χωρίς να γίνεται καμία έκπτωση στην ποιότητα.
 • Τη δημιουργία και τη συντήρηση e-shop στην ιστοσελίδα μας χωρίς καμία υποχρέωση από πλευράς σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να σας βρίσκουν ηλεκτρονικά όπου κι αν βρίσκονται!
 • Τη διαφήμιση του καταστήματος και των υπηρεσιών που προσφέρεται στην ιστοσελίδα μας χωρίς καμία επιβάρυνση από πλευράς σας. Ειδικά όσον αφορά τα εξειδικευμένα σεμινάρια, που γίνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, υπάρχει ειδική καταχώρηση στην ιστοσελίδα με όλες τις ημερομηνίες για όλα τα καταστήματα του δικτύου μας.
 • Τη συμμετοχή του δικτύου σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, instagram, youtube, κ.α.). Οι νέες τεχνολογίες και ειδικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το μέλλον για όλους τους επαγγελματίες. Γι’ αυτό το λόγο και η ιστοσελίδα μας έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να είναι φιλική στην παρουσίαση και σε συσκευές tablet και smart-phones.
 • Μέσω της συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας μας σε όλες τις μεγάλες κλαδικές εκθέσεις στον χώρο της ομορφιάς, εγγυόμαστε τη διαφήμιση και ενημέρωση σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου περιποίησης άκρων για το κατάστημά σας και τις υπηρεσίες του. Συγκεκριμένα τα Infinity Nail Creations συμμετέχουν σε έξι κλαδικές εκθέσεις τον χρόνο, 4 εξ’ αυτών στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη.
 • Τον εξοπλισμό των συνεργατών μας με διαφημιστικό υλικό είτε σε έντυπη μορφή είτε σε ηλεκτρονική (καταλόγους, banners, φωτογραφίες, κ.α.), χωρίς καμία επιβάρυνση για την όσο το δυνατό καλύτερη προώθηση της επιχείρησής σας
 • Τη συνεχή εκπαίδευση όχι μόνο των πωλητών αλλά κυρίως του εκπαιδευτικού σας προσωπικού όσον αφορά νέα προϊόντα και trends, αλλά και τις νέες τεχνικές περιποίησης άκρων.
Ποιοι αποτελούν το δίκτυο franchise Infinity Nail Creations;

 • Infinity Nail Creations στη Θεσσαλονίκη, Eγνατίας 95, 1ος όροφος, T. 2310 262092 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στο Περιστέρι Αττικής, Αρκαδίας 16, Τ. 2110 100865 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στο Αιγάλεω Αττικής, Νικ. Πλαστήρα 44, T. 210 5313800 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στην Καλλιθέα Αττικής, Σιβητανίδου 6, 5ος όροφος, Τ. 210 9597166 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στη Νέα Σμύρνη Αττικής, Αιγαίου 51, T. 210 9321820 – [SALON]
 • Infinity Nail Creations στην Πτολεμαΐδα, Παναγή Τσαλδάρη 6, T. 24635 05809 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στην Αλεξανδρούπολη, Ελ. Βενιζέλου 10, Τ. 25510 20240 – [SHOP/SEMINARS]
 • Infinity Nail Creations στο Ηράκλειο Κρήτης, Λ. Ανδρέα Παπανδρέου 6, Τ. 2810 333883 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στην Καλαμάτα, Αριστομένους 1, Τ. 27210 80990 – [SHOP/SEMINARS]
 • Infinity Nail Creations στην Κόρινθο, Αποστόλου Παύλου 55, Τ. 27410 74557 – [SHOP/SEMINARS/SALON]
 • Infinity Nail Creations στην Λάρισας, Κούμα 48, T. 24105 55759 – [SHOP/SEMINARS/SALON]

Γι’ αυτό λοιπόν μη χάνετε χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε και εσείς στη μεγάλη οικογένεια του δικτύου franchise Infinity Nail Creations και να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουμε για μία επιτυχημένη επαγγελματική συνεργασία ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε εμείς άμεσα μαζί σας.

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  infinity-mini-logo
  infinity-bf