Τα Infinity Nail Creations, σε συνεργασία με την Nail Creation, προσφέρει μια πλήρη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει τα μυστικά της ονυχοπλαστικής και όχι μόνο.

Η Nail Creation Academy στην προσπάθειά της να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες μορφές διδασκαλίας, αναδιαμόρφωσε πλήρως το πρόγραμμά της με κύριο σκοπό την αρτιότερη εκπαίδευση όσων επιθυμούν να εισέλθουν για πρώτη φορά στο χώρο της περιποίησης άκρων. Δεν σταματά όμως εκεί. Ο δρόμος για την επαγγελματική καταξίωση περνάει μέσω της συνεχής εκπαίδευσης και για τους ήδη επαγγελματίες, για τους οποίους έχουμε δημιουργήσει ειδικά σεμινάρια τα οποία γίνονται από τους καταξιωμένους εκπαιδευτές μας με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση.

To μόνο που έχετε να κάνετε από την πλευρά σας είναι να διαλέξετε ένα
από τα προγράμματά μας και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που σας
παρέχουν οι καλύτεροι στον χώρο για την  επαγγελματική σας επιτυχία!

Πρόγραμμα
Αρχαρίων

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνετε σε όσους και όσες επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την περιποίηση άκρων. Διαρκεί 8 εβδομάδες, στις οποίες μαθαίνετε τα πάντα που αφορούν τα νύχια.

Πρόγραμμα
για επαγγελματίες

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνετε στους ήδη επαγγελματίες, οι οποίοι επιθυμούν είτε να ξαναθυμηθούν κάποια τεχνική την οποία έχουν καιρό να εξασκήσουν, είτε να γνωρίσουν μια τεχνική χτισίματος ή Nail Art & Design στην οποία δεν έχουν εκπαιδευτεί.

Infinity leading the future

Με το πέρας του προγράμματος θα σας
παρέχεται πιστοποιητικό επαγγελματικής
κατάρτισης αναλόγως το πρόγραμμα που
ακολουθήσατε από την Nail Creation Academy.

infinity-mini-logo
infinity-bf