• Αρχική
  • Νέα
  • ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ INFINITY NAIL CREATIONS & ΨΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ INFINITY NAIL CREATIONS & ΨΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Ένας κύκλος δεν κλείνει ποτέ. Δεν έχει αρχή και τέλος.

Δύο κύκλοι, σχεδόν ενωμένοι δηλώνουν το άπειρο. Και τόση είναι η εκτίμηση που τρέφουν τα Infinity Nail Creations για τον κύριο Ψα Παναγιώτη, όπως το ίδιο συμβαίνει από την πλευρά του κυρίου Ψα για την ομάδα και τα προϊόντα των Infinity.

Όμως όπως συμβαίνει συχνά στον κύκλο της ζωής, υπάρχουν στιγμές που νέες διαδρομές ανοίγονται και μια επιτυχημένη συνεργασία όπως αυτή των Infinity Nail Creations με τον Παναγιώτη Ψα, αναγκαστικά πρέπει να αλλάξει μορφή.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το γεγονός ότι η συνεργασία των Infinity Nail Creations με τον Παναγιώτη Ψα αλλάζει μορφή δε σημαίνει επ’ ουδενί, ότι σταματάει αυτή καθ’ αυτή. Έτσι κι αλλιώς η αιτία αλλαγής της μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι ένα καθαρά χαρούμενο γεγονός. Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια στο χώρο, ήρθε η στιγμή για τον Παναγιώτη να ανοίξει τα φτερά του και να βάλει το δικό του προσωπικό στίγμα στο χώρο της μετεκπαίδευσης στην Αθήνα.

Τα καταστήματα των Infinity Nail Creations συνεχίζουν να σας προσφέρουν ειδικά μετεκπαιδευτικά προγράμματα από ένα team καταξιωμένων εκπαιδευτών, που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας για βελτίωση τεχνικών χτισίματος (acryl/gel) αλλά και Nail Art και Nail Design.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η συνεργασία του κ. Ψα με τα καταστήματα των Infinity Nail Creations εκτός Αθήνας θα συνεχιστεί όπως την γνωρίζατε μέχρι τώρα. Εξάλλου, είναι κοινός στόχος και του κ. Ψα και των Infinity Nail Creations, να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να «διασπείρουμε» τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία στην Ελλάδα. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τα σεμινάρια του κ. Ψα αλλά και για το υπόλοιπο πρόγραμμα των σεμιναρίων των Infinity Nail Creations.

Ευχαριστούμε για τη συνεχή σας στήριξη και ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό για να ανταποκριθούμε στις δικαιολογημένα αυξημένες απαιτήσεις σας για το καλύτερο και θα κλείσουμε αυτό το ανακοινωθέν με ευχές!

Καλή αρχή Παναγιώτη,
Καλή αρχή Infinity Nail Creations,
Τα καλύτερα έρχονται!!!!

infinity-mini-logo
infinity-bf