Νέο κατάστημα: Αλεξανδρούπολη

Στα Infinity Nail Creations δίνουμε μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη του δικτύου franchise μας από τη μία άκρη της Ελλάδος ως την άλλη. Εξάλλου το άπειρο δεν έχει όρια! Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι επαγγελματίες στο χώρο περιποίησης άκρων θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να τα δουν από κοντά, να απαντηθούν οι ερωτήσεις τους και τυχόν απορίες τους και να εξυπηρετηθούν άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμόγελο!

Η Αλεξανδρούπολη είναι γνωστή για τον ομώνυμο φάρο της, από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, και πλέον αποκτάει ακόμη έναν, αυτή τη φορά στο χώρο περιποίησης των άκρων και συγκεκριμένα στην Ελευθερίου Βενιζέλου 10! Ιδιοκτήτες του καταστήματος είναι η κ. Καραγεωργιάδου Πέννυ και ο κ. Ζαγόρης Λοΐζος και σκοπό έχουν να “δώσουν τα φώτα” με τη σειρά τους σε όλους τους επαγγελματίες ονυχοπλαστικής και ποδολογίας με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Ολλανδικής εταιρείας, Nail Creation, που προμηθεύουν αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα, το δίκτυο franchise, Infinity Nail Creations. Φυσικά στο κατάστημα, θα μπορείτε να προμηθευτείτε και την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων μας για μία ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε τεχνίτρια νυχιών και σαλόνι ομορφιάς.

Είναι πεποίθησή μας, ότι οι βάσεις για μία σωστή επαγγελματία δίνονται μέσω της εκπαίδευσης. Στο νέο μας κατάστημα, στην Αλεξανδρούπολη, θα έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στον κόσμο της ονυχοπλαστικής μέσω των τμημάτων αρχαρίων της Nail Creation Academy, αλλά και να παρακολουθήσετε τα εξειδικευμένα σεμινάρια τεχνικής, Nail Art και Nail Design, αποκλειστικά για επαγγελματίες, που θα πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον Nail Designer and International Gold educator for Nail Creation, Παναγιώτη Ψα και την Master Educator, Γιώτα Δεμπεγιώτη.

Κλείνοντας να ευχηθούμε ακόμα μία φορά καλή τύχη στο νέο μέλος της οικογένειας των Infinity, τα Infinity Nail Creations Αλεξανδρούπολης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι και αυτός ο νέος κύκλος του απείρου που άνοιξε, θα βρει μια θέση στην καρδιά σας και θα σας παρακαλούσαμε από την πλευρά μας να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση με τα κατά τόπους τηλέφωνα επικοινωνίας ή με email στο info@infinitynails.gr

Στοιχεία επικοινωνίας
Infinity Nail Creations Αλεξανδρούπολης
Καραγεωργιάδου Πέννυ – Ζαγόρης Λοΐζος
Ελευθερίου Βενιζέλου 10 – Αλεξανδρούπολη
T.: 25510 20240

infinity-mini-logo
infinity-bf